• "Basın, milletin müşterek sesidir."
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
'SİYASİ NEZAKETSİZLİĞİN EN KÖTÜ ÖRNEKLERİNDEN BİRİ SERGİLENMİŞTİR'

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, Kaynaşlı Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde Kaynaşlı Belediye eski Başkanı Birol Şahin’in MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’e karşı sergilediği saldırgan tavrı kınadı. BGC Yönetim Kurulu’nun yaptığı açıklamada, Birol Şahin’in tavrının kabul edilemez olduğu belirtilerek ‘Siyasi nezaketsizliğin en kötü örneklerinden biri sergilenmiştir’ denildi.

ADAYLAR BGC İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Atatürk Orman Parkı’nda düzenlediği iftarda basın, siyaset ve bürokrasi bir araya geldi. Seçimler öncesi aynı iftar masasına oturan belediye başkan adayları Bolu kamuoyuna saygı ve hoşgörü mesajı verdi.

YÜKSEL COŞKUNYÜREK BGC'DE GAZETECİLERLE BULUŞTU

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

SAADET PARTİSİ BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSA SAYIN BGC'DE PROJELERİNİ ANLATTI

Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İsa Sayın BGC'yi ziyaret ederek projelerini anlattı.

ZAFER PARTİSİ BOLU GAZETECİLER CEMİYETİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak ve Zafer Partisi Bolu Teşkilatları Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

DEVA ADAYI YETKİN BGC'DE PROJELERİNİ ANLATTI

DEVA Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Nadir Gürkan Yetkin BGC'yi ziyaret etti projelerini anlattı

BAŞKAN ADAYI BAYRAKDAR'DAN BGC'YE ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İYİ PARTİ BOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MANSUR ŞEN BGC'DE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette Bolu'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Şen, önemli açıklamalarda bulundu. 2019 Yerel Seçimlerinden sonra Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak 22 ay görev yapan Mansur Şen, görevinden ayrılma sürecini basın mensuplarına anlattı

DURAK’TAN BOLU GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne (BGC) ziyarette bulundu.

MUHAMMED EMİN DEMİRKOL BGC'Yİ ZİYARET ETTİ GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalar yapan Demirkol, kavga dilinin Bolu'ya bir şey kazandırmadığını söyledi.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE ABAK MERKEZ DİŞ POLİKLİNİĞİ'NDEN GAZETECİLERE ÖZEL İNDİRİMLER

Abak Merkez Diş Polikliniği 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyelerine özel indirim yaptı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin diş tedavilerinde %20'lik indirim yapan Abak Merkez Diş Polikliniği ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir hafta boyunca yerli implantta %40 indirim uygulayacak.

BOLU VALİSİ ERKAN KILIÇ GAZETECİLER GÜNÜNÜ, GAZETECİLER DE VALİ KILIÇ'IN İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç gazetecilerin, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarken, gazeteciler de Erkan Kılıç'ın İdareciler Günü'nü kutladı.

10 OCAK'TA GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti çok sayıda ziyarete ev sahipliği yaptı. Bolu'da görev yapan yöneticiler, bürokratlar, siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, gazetecilerle bir araya geldi.

BGC BAŞKANI MERT MİNİSKER'DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Mert Minisker 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZBAĞ'DAN BGC'YE ZİYARET

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Özbağ, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalar yapan Özbağ, belediyecilikteki tecrübesini Bolu için kullanmak istediğini söyledi.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DEMİRKOL'DAN BGC'YE ZİYARET

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Emin Demirkol, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalar yapan Demirkol, kavga dilinin Bolu'ya bir şey kazandırmadığını söyledi.

ANADOLU MEDYASI MARMARİS'TE BULUŞTU

Marmaris Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Anadolu Medya Buluşması ve Yerel Medya Çalıştayı’ 60 ilden 400’e yakın gazetecinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yerel medyanın sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı çalıştaya Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni temsilen Başkan Mert Minisker ve Köroğlu Gazetesi Haber Müdürü Oğuzhan Eke katıldı.

GAZETECİLER İTFAİYECİLERİ UNUTMADI

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, İtfaiye Teşkilatının 309. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

GAZETECİLER EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN'İ ZİYARET ETTİ

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, geçtiğimiz ay Bolu İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ercan Dağdeviren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BGC’DEN ALBAY AVCI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bolu Gazeteciler Cemiyeti geçtiğimiz ay Bolu İl Jandarma Komutanı olarak atanan Kıdemli Albay Mehmet Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PROF. DR. TANDIRLI'YI ZİYARET ETTİK

Bolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mert Minisker, geçtiğimiz aylarda BAİBÜ İletişim Fakültesi Dekanı olarak atanan Prof. Dr. Emre Tandırlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BGC İNDİRİM ANLAŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Çalışmalarını sürdüren Bolu Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri için birçok kurumla indirim protokolü imzalamaya devam ediyor.

BGC ÜYELERİ İÇİN İNDİRİM PROTOKOLLERİ İMZALANIYOR

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, birçok kurumla indirim protokolü imzalayarak üye kimlik kartlarının daha aktif kullanılmasını sağlıyor.

BGC BAŞKANI MERT MİNİSKER :

Bolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mert Minisker 24 Temmuz Basın Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, basın özgürlüğüne vurgu yaparak, gazetecilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

ÜYEMİZİN MUTLU GÜNÜ

Köroğlu TV ve Gazetesi Muhabiri, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Servet Gökçek ve değerli eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

VOLKAN YILMAZ'IN EN MUTLU GÜNÜ

Bolu Hakimiyet Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Yılmaz hayatını Tuluğ Yılmaz’la birleştirdi. Genç çift Hilton By Hampton’da düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adaylığını açıklayan Bolu Barosu Eski Başkanı Avukat Ferit Atalay, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

BGC YÖNETİMİNDEN EMİN SEMERCİOĞLU'NA ZİYARET

Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı Mert Minisker, başkan yardımcısı Kemal Ersan ile birlikte kentin sevilen iş insanlarından Emin Semercioğlu’nu ziyaret ettiler.

SEBEN BELEDİYE BAŞKANI BGC YÖNETİMİYLE BULUŞTU

Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı Mert Minisker ve başkan yardımcıları Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak’ı makamında ziyaret ettiler.

BGC YÖNETİMİNDEN KORU OTEL’E ZİYARET

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve başkan yardımcısı Kemal Ersan, Koru Otel’i ziyaret ederek otel yöneticileriyle bir araya geldiler.

BTP’DEN BGC’YE ZİYARET

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bolu İl Başkanı Mustafa Yağcı ile BTP İl Yöneticisi Mehmet Gümüş, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

AK PARTİDEN BGC’YE TAM KADRO ZİYARET

AK Parti Bolu milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı ve parti yöneticileri Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

BGC’Yİ ZİYARET EDEN KURT’TAN TARAFSIZ MEDYA VURGUSU

CHP Bolu Milletvekili aday adayı Ahmet Kurt,  Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

FATİH METİN BGC YÖNETİMİYLE BULUŞTU

Bolu’nun yetiştirdiği başarılı siyasetçilerden eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı Mert Minisker ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

SMMMO’DAN BGC’YE ZİYARET

Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır ve yönetim kurulu üyeleri Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni dönemde başarılar dilediler.

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN BGC’YE ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Ankara Bölge Müdürü Ahmet Ali Soylu ile Şube Müdürü Zikrullah Karabulut, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker’i ziyaret ettiler.

BGC’DEN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve yönetim kurulu üyeleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

BGC’DEN BOLUSPOR’A ZİYARET

Bolu Gazeteciler Cemiyeti(BGC) Başkanı Mert Minisker, başkan yardımcısı Kemal Ersan ile birlikte Boluspor Başkanı Savaş Abak’I ziyaret ettiler.

sponsorlarımız