• "Basın, milletin müşterek sesidir."
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ANADOLU MEDYASI MARMARİS'TE BULUŞTU

  • Tarih

    10 Ekim 2023 Salı

  • Kategori

    Bizden Haberler

Marmaris Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Anadolu Medya Buluşması ve Yerel Medya Çalıştayı’ 60 ilden 400’e yakın gazetecinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yerel medyanın sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı çalıştaya Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni temsilen Başkan Mert Minisker ve Köroğlu Gazetesi Haber Müdürü Oğuzhan Eke katıldı.

Marmaris Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen  ‘Anadolu Medya Buluşması ve Yerel Medya Çalıştayı’ 60 ilden 400’e yakın gazetecinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yerel medyanın sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı çalıştaya Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni temsilen Başkan Mert Minisker ve Köroğlu Gazetesi Haber Müdürü Oğuzhan Eke katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay yaptı. Ekonomik krizin ülkede her kesimi etkilediğini ifade eden Başkan Oktay “Her geçen gün daha da derinleşen sorunlarımız mevcut. Bunları bu ve benzeri çalışmalarla aşmaya çalışacağız. Göreve geldiğimizden beri yerel basınımıza elimizden destek vermeye çalışıyoruz. Tek ricamız var, yeter ki şeffaf, özgür ve art niyetsiz olmaları. Bu gibi toplantılarla sorunları ortaya koyup, tartışacağız ve iyileştirmeler yapacağız. Katılan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

sponsorlarımız