• "Basın, milletin müşterek sesidir."
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Eren GÜNKAYA

Eren GÜNKAYA 

Yönetim Kurulu Üyesi

16 Ocak 1989 tarihinde Bolu’nun Göynük ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokul eğitimini Göynük Egemenlik Ortaokulu’nda tamamladı. Lise eğitimine 2003-2007 yılları arasında Eskişehir Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Sosyoloji dalında Yüksek Lisans programına dâhil oldu. 

Üniversite yıllarında çalışma hayatına atıldıktan sonra ilk stajını 2009 Özgür Kocaeli Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. Daha sonraki yıllarda Kocaeli’nin yerel gazetelerinde muhabir olarak çalışmaya devam etti. 2011 yılında Kocaeli DHA’da görev yapmaya devam eden Günkaya, üniversite hayatının ardından memleketi Bolu’da gazetecilik faaliyetlerine Bolu’nun ilk ulusal televizyon kanalı Abant TV’de 2012 yılında çalışmaya başladı. 2013 yılında Bolu Detay Gazetesi’nde sayfa editörü olarak, 2014 yılında ise Memleketim Bolu Gazetesi’nde muhabir olarak çalıştıktan sonra 2015 yılında Türkiye’nin en önemli beyaz et firmalarından birinde Kurumsal İletişim ve Reklam bölümünde işe başladı. 2019 yılında Kurumsal İletişim ve Reklam müdürü olarak atanan Günkaya, aynı firmada görevine devam etmektedir. 

2012 yılından bugüne Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nde (BGC) üyeliği bulunan Eren Günkaya, 2022 Kasım ayından itibaren BGC’nin yönetim kurulunda asıl üye olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2015 yılında Büşra Günkaya ile evlenmiş olup 1 çocuk babasıdır.

sponsorlarımız