• "Basın, milletin müşterek sesidir."
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kemal ERSAN

Kemal ERSAN 

Yönetim Kurulu Üyesi

27 Ocak 1969 tarihinde Bolu merkeze bağlı Akpınar Mahallesi'nde doğdu. Eğitimlerini sırası ile; İnkılap İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve Bolu Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Lise eğitimi sonrası Bolu Eğitim Yüksekokulu'nu bitiren Kemal ERSAN, öğretmen olarak Kars ilinde göreve başladı. İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda uzun süren müdür yardımcılığı sonrası, sırası ile Yeniçağa Yaşar Çelik İlköğretim Okulu, Çaygökpınar İlkokulu ve Behiye Baysal İlkokulu / Ortaokulu'nda okul müdürü görevlerinde bulundu. Son görev yaptığı okuldan emekli oldu. Anadolu Üniversitesi Lisans Tamamlama Programı Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı ile eğitim hayatına yenilikler katmaya devam etti.

Ortaokul sıralarında iken Türkiye Gazetesi fahri muhabiri olarak gazeteciliğe merhaba diyen Kemal ERSAN, Bolunununsesi Gazetesi, Bolu Takip Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. Bolu'da çıkan kültürel yayınlarda yayın kurulu üyeliklerinde bulundu. Köroğlu Televizyonu'nda programlarda görev aldı. 

TV Bolu'da genel yayın koordinatörü ve "Konuşuyoruz" programı ile basın hayatına devam etmektedir.

2010 yılı öncesi fahri, 2010 yılından bugüne kadar da Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nde (BGC) üyeliği bulunan Kemal ERSAN, 2022 Kasım ayından itibaren BGC’nin yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

1996 yılında Firdevs ERSAN ile evlenmiş olup 2 çocuk babasıdır.

sponsorlarımız